Velkommen


Velkommen til Arrild Golfklub – ”
I sammenspil med naturen”. Vi vil gerne byde dig hjerteligt velkommen i vores golfklub. Uanset om du kommer som deltager på et af vores kurser, som deltager i et firma-event eller er privat gæstespiller, er vi glade for, at du har valgt at besøge golfklubben.

Selvom vi måske ikke har de samme faciliteter som andre større klubber i landet, er vi sikker på, at banen vil overraske dig positivt. Banen er varieret og særdeles udfordrende – uanset dit niveau som golfspiller. Dette er en klub, som ”inkluderer fællesskabet” og hvor vi har plads til alle.

Vi tilbyder dig som gæst eller medlem en golfoplevelse, hvor du bliver mødt i ”øjenhøjde”. På golfbanen kan du møde nogle af klubbens ”ildsjæle”, der brænder for at give dig og dine venner en god oplevelse på golfbanen.

Modsat andre klubber i Danmark, har vi ikke tidsbestilling i Arrild Golfklub. Til gengæld har vi altid plads til dig og dine golfvenner og ventetiden på 1. hul er derfor aldrig lang.

I Arrild Golfklub skal du forvente en ”højere grad af selvbetjening” i, end du måske er vant til i din egen klub. Til gengæld er hjælpen aldrig langt væk, hvis der er brug for dette. Vi håber at du/I vil sætte pris på vores smukke golfbane og den ”naturlige ro” der giver dig en dejlige oplevelse her i hjertet af Sønderjylland.Velkommen til Arrild Golfklub!

Calle Schmidt

Baneejer